Amsterdam: jouw ideale Workation bestemming

Ontdek waarom Amsterdam de ideale bestemming is voor je volgende workation. Van inspirerende werkomgevingen tot levendige cultuur en ontspannende activiteiten, de stad biedt de perfecte mix om werk en plezier te combineren. Lees meer over de voordelen en mogelijkheden die Amsterdam te bieden heeft.

Lisanne Klaessen
Team SIF

Amsterdam is niet alleen een wereldberoemde toeristische trekpleister, maar ook een uitstekende bestemming voor een workation. Deze bruisende stad biedt een mix van historische charme, moderne voorzieningen en een levendige zakelijke omgeving. Stap een paar dagen in een nieuwe omgeving en maak gebruik van de voordelen zoals meer creativiteit, minder stress en een positieve werk-privé balans.

Social Impact Factory: Jouw ideale werkplek in Amsterdam

Gelegen binnen de ring van Amsterdam en vlakbij de prachtige rivier de Amstel ligt de Kauwgomballenfabriek. Dit historische fabrieksgebouw is door de Social Impact Factory getransformeerd tot een innovatieve co-working ruimte. De Kauwgomballenfabriek is niet alleen een plek om te werken, maar ook een ontmoetingsplek voor ondernemers en bedrijven die sociale impact willen maken.

De Social Impact Factory biedt een ideale omgeving voor samenwerking en duurzaamheid. De werkplekken zijn voorzien van alle faciliteiten waardoor jij direct aan de slag kunt met jouw doelen.

De locatie van de Kauwgomballenfabriek is gunstig gelegen nabij het centrum van Amsterdam, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is met openbaar vervoer, fiets of auto. Tijdens je vrije tijd kun je genieten van de levendige sfeer van de stad en zijn er diverse cafés, restaurants en toeristische attracties te ontdekken, waardoor je een ideale balans kunt vinden tussen werk en ontspanning.

Bijzonder en verantwoord overnachten in Amsterdam

Ben je op zoek naar bijzondere overnachtingsplekken waar, net als bij Social Impact Factory, duurzaamheid hoog in het vaandel staat? Bekijk dan eens deze hotels in Amsterdam.

  • Hotel Jakarta Amsterdam is een modern hotel met een focus op duurzaamheid. Het valt op door zijn houten architectuur en tropische tuin. Het hotel biedt milieuvriendelijk verblijf met energie-efficiëntie en gebruik van lokale producten.
  • Unbound Hotel zet duurzaamheid voorop. Het hotel maakt gebruik van hernieuwbare energie, waterbesparende apparatuur en recyclingpraktijken om een milieuvriendelijke ervaring te bieden. Met lokale en biologische producten serveert het gezonde en verantwoorde maaltijden. Voor een vakantie in harmonie met de natuur kiest u voor Unbound Hotel Amsterdam.
  • Concious Hotel Amsterdam biedt een verblijfservaring met respect voor de natuur. Het hotel valt op door energiebesparende systemen, waterbesparingstechnologieën en uitgebreide recyclingprogramma’s. In het restaurant worden gezonde menu’s geserveerd die zijn bereid met biologische producten van lokale boerderijen. Voor wie duurzaam wil reizen, is Conscious Hotel Amsterdam de ideale keuze.

Ga op ontdekking in de hoofdstad van Nederland

Amsterdam biedt een overvloed aan culturele bezienswaardigheden, zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Anne Frank Huis. Verken de charmante grachten, geniet van een wandeling door de historische binnenstad of ontspan in een van de vele gezellige cafés. Ga picknicken in het Vondelpark, waar je van de natuur kunt genieten of Bezoek het Eye Filmmuseum met tentoonstellingen over film en mediakunst, en NDSM-werf voor kunst- en cultuurevenementen.

Proef lokale en internationale gerechten in de diverse restaurants en eetgelegenheden van Amsterdam. Van traditionele Nederlandse pannenkoeken tot wereldkeukens, er is voor elk wat wils.

Verken de smalle straatjes van de Jordaan, ontdek lokale ambachtelijke winkels en geniet van de authentieke Amsterdamse stijl met vele gezellige grachten, karakteristieke huizen en artistieke sfeer. Hier vind je charmante boetiekjes, kunstgaleries en trendy cafés.

Waarom kies je voor een workation in Amsterdam?

De Social Impact Factory biedt niet alleen een inspirerende werkruimte, maar ook kansen om te netwerken met lokale en internationale professionals. Neem deel aan evenementen en workshops om je netwerk uit te breiden en samenwerkingsmogelijkheden te verkennen.

Daarnaast is Amsterdam ook de ideale uitvalsbasis om andere nabijgelegen steden te ontdekken zoals Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

Plan Vandaag nog je Workation!

Boek een werkplek op onze kauwgomballenfabriek en ontspan in een van de duurzame hotels in de leukste wijken van Amsterdam. Deze workation ga je zeker de perfecte balans vinden tussen productiviteit en ontspanning.

Social Impact Factory de Kauwgomballenfabriek Amsterdam

Reserveer vandaag online